söndag 29 maj 2011

Klänning!

I går kväll kl 21, började jag att rita ut mönster och klippte ut tyg. Allt flöt på precis som det skulle med sömnaden, och det var så roligt att sy!! Klänningen fick en kusin till Knut på sin 6årsdag, idag. Lite i sista minuten kan ju tyckas, men det gick jätte bra. Det enda jag väntade på var att sätta i knappar idag för igår var jag alldeles för trött! Efter funderingar och hjälp genom Vi sytokiga, blev det lite halvstora gula knappar till axelknäppningen!

Tyget hat jag hittat på loppis för nått år sen, och även sicksack-bandet.
Mönstret i strl. 128 kommer från Ottobre.  Och den satt jätte fint på!


Lite mörk bild, men det kommer ju inte så mycket solljus kl. 24...

torsdag 26 maj 2011

Inte så mycekt sytt men det kommer!!

Jag har haft "turen" att åka på en till förkylning! ;) Känns sådär faktiskt och jag tycker minsann lite synd om mig själv! Jag vill ju kunna vara ute i det fina vädret som har varit och bara njuta av det. Nu blir det säkert styggväär när jag börjar bli bättre...

Jag har i all fall sytt lite grann och nu har jag lite pyssel som jag inte tänker avslöja ännu men det kommer bilder om det blir bra längre fram!!

Jag fick låna en mössa av en kompis som jag ritade av modellen på och självklart sydde jag en ny till hennes lilla skrutta för att jag fick rita av mönstret av den!! Gjorde om den lite så att den blev som jag ville ha den, och jag tror att den blev ganska så bra...det såg då så ut på lillfia! Men den var lite stor. men det är ju bra att a nått att växa i!

tyget köptes på symässan i höstas och är i princip nästan slut nu...lite synd för jag gillde det här jätte mycket. 

onsdag 18 maj 2011

Jag har fått en award!!!

     


Jag har fått en award av gulliga Cilla på liten zumo! Ni måste bara kolla in hennes blogg för hon gör så mycket snygga saker!!!                 

 När man får denna award ska man dela med sig av 8 saker om sig själv och sedan ska man skicka vidare den till 5 bloggare som har mindre än 100 följare. Jag har valt att ta dom som jag kom på just nu och inte efter hur många som läser deras bloggar.

Då sk jag alltså berätta 8 grejer om mig själv!

1. Jag föddes i Hudiksvall 1984. Och bor numera en bit utanför med min man och våran son!

2.  Jag är utbildad till florist men ska helst inte jobba med det pga. allergier.

3. Det jag kan inom sömnad har jag lärt mig av min mamma, när hon sydde när vi var små då fick jag sitta vid en gammal trampmaskin och börja att sy i papper och sen har det bara rullat på.

4.Jag älskar att laga mat och prova nya recept men tappar lätt lusten över detta måste över vardagsmaten!

5.  Jag är gravid i v. 19 och ska på ultraljud idag!!!

6.Jag har IBS och kan bli dålig i magen av nästan vad som helst som är riktigt fett. Dock älskar jag onyttig mat så det är en en dålig kombination.

7. Har en tendens att påbörja många saker, som aldrig blir slutförda.

8. Är alltid på jakt efter det bästa fyndet, tyg eller nått annat spelar inte nån större roll, bara jag känner att jag hittat nått som nästan har tjänat på att köpa!!!


Sen ska man alltså skicka vidare awaden till 5 andra bloggare och jag har valt dessa:

Popetotrora

Lillofant

Makrill

Kånkarong

W-collection


Tack till alla ni andra som på olika sätt inspirerar mig!
Och tack alla ni som ibland läser om det jag syr och fördriver dagarna med!!!